NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Ipak nisu deca

Navedena izjava izvesne Milene Petrović iz Novog Sada da "u diskoteku Paradizo izlazi drugo polugodište šestog razreda" nije istinita, odnosno naši gosti nisu deca od 13 godina, što bi se iz navedenog članka moglo zaključiti.

      ("Blejači pred dragstorom", NIN br. 2549)
       Takođe, NIN, kao verovatno najozbiljniji nedeljnik u zemlji, ne bi smeo, a i ne priliči mu, da bez provere prenosi netačne informacije u bilo kojoj formi, uključujući i formu naglašenog citata izjave intervjuisanog građanima s obzirom na specifičnu težinu i odjek reči objavljene u NIN-u.
       Proverom na licu mesta, uvidom u fotografiju objavljenu na istoj stranici vašeg lista, kao i razgovorom sa dovoljno reprezentativnim uzorkom naših posetilaca mogli ste se uveriti da naši gosti nisu navedena lica.
       Uz razumevanje potrebe da se u sklopu negativne kvalifikacije noćnog života u Srbiji, što se provlači kao moto celog članka, atmosfera u pojedinim klubovima i diskotekama označi kao takva, pozivamo vas da se uverite u atmosferu u našoj diskoteci, što možete učiniti svakog petka i subote, a i mogli ste učiniti navedenog vikenda kada je članak objavljen, kada smo za tri radna dana imali bogat program i više od 6000 posetilaca.
       S obzirom na to da smo jedan od retkih velikih objekata namene diskoteke (kapaciteta preko 2 000 posetilaca) koji je opstao u ovim vremenima, sama činjenica da poslujemo uspešno više od osam godina govori o kvalitetu našeg poslovanja, raznovrsnosti sadržaja koje pružamo, kao i atmosferi u klubu, o čemu vam može posvedočiti i veliki broj vaših sugrađana koji bez obzira na udaljenost naša dva grada posećuju "Paradizo".
       Diskoteka "Paradizo", Novi Sad


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu