NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

NIN na Internetu


       U društvu najboljih

       U ovogodišnjoj tradicionalnoj anketi specijalizovane i renomirane firme PC PRESS , u kojoj rade jugoslovenski veterani kompjuterskog i internet-novinarstva, prezentacija NIN-a na Internetu, na adresi http://www.nin.co.yu uvršćena je u 50 najboljih u takozvanom YU domenu.
       "Nedeljne novine sa najdužom tradicijom, najboljim kolumnama i uvek zanimljivim rubrikama mogu da se čitaju i na web-u. Uz apstrakte svih članaka naći ćete i probrane kompletne priče i pristojnu arhivu koja omogućuje pretraživanje", kaže se u obrazloženju ovog izbora, koji se takođe može videti na Internetu, na adresi http://www.pcpress.co.yu
       Međutim, kada se ima u vidu da je ovaj izbor obuhvatio najbolje prezentacije i sajtove svih vrsta u konkurenciji od preko 4000, koliko ih je do sada registrovano sa oznakom YU, a ne samo one novinske, onda ocene koje je dobio NIN mogu da imaju i sasvim specifičnu vrednost.
       U najskorije vreme, NIN-ov sajt na Internetu biće i znatno proširen novim segmentima o NIN-ovoj nagradi za roman godine i još nekima, koji će našim čitaocima na ovaj način staviti na uvid i ostale materijale iz bogate dokumentacije našeg lista.


      


Copyright © 1999 NIN - redakcija@nin.co.yu