NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Nisam kameleon

("Sezona kameleona", NIN br. 2598)

      Predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću javno se jesam izvinio, ali ne zbog toga što sam nazivao njega i njegov režim izdajnicima, kriminalcima i lopovima, već sam mu se izvinio zbog činjenice da sam bio obmanut od strane bivše Radio-Televizije Srbije, koja je pogrešno našu javnost informisala o tome da je većina građana Crne Gore za Jugoslaviju, odnosno da je najveća partija u Crnoj Gori Socijalistička narodna partija Crne Gore, a tokom proteklih saveznih izbora uverio sam se da to nije tačno. Uz to vam prilažem i originalnu izjavu koju sam dao TV Crna Gora i koja je u celosti emitovana. Transvestit nisam, niti ću ikada biti, niti mi pada na pamet da menjam dresove, jer sam ubeđen da smo ja i moja partija i naših 205 000 birača koji su glasali na proteklim izborima za nas na pravom putu.
       Celokupnoj srpskoj javnosti želim da poručim da mi pašićevci jedino priznajemo kao lidera srpskog naroda i vrhovnog komandanta, prvog heroja herojskog srpskog naroda Slobodana Miloševića. Ostajemo dosledni i verni izvorni radikali i moderni levičari.
       O Demokratskoj opoziciji Srbije i dalje mislim i javno ću govoriti što sam uvek i mislio, da su oni većinom konglomerat veleizdajnika, razbijači jedinstva Srbije, NATO plaćenici i sluge, a da je "Otpor" sektaška organizacija sa tendencijom terorizma, kao i da je Vojislav Šešelj najveća nacionalna štetočina, nacionalno zlo i tajni agent Hrvatske obaveštajne službe.
      
       SINIŠA VUČINIĆ,
       predsednik Radikalne stranke levice "Nikola Pašić"


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu