NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Baš sam dobar!

("Sezona kameleona", NIN 2598)

      Gospodine Martinoviću, bez namere da Vas vređam iako ste Vi to meni učinili na veoma ružan i ozbiljnom novinaru neprimeren način, želim da demantujem Vaše pisanje o meni kao "političkom konvertitu" pozivajući se na činjenicu da sam po prirodi slobodan čovek koji nikada nije bio član nijedne političke partije!
       Telefonom ste me intervjuisali i ništa od onoga što sam rekao niste objavili kako sam rekao, što je u najmanju ruku podmuklo i što ugledne novine kao što je bar do sada bio NIN svrstava u red najjeftinije žute štampe. Umesto demantija na Vaše pisanje, molim Vas da objavite samo jedno od brojnih dečijih pisama koje sam primao i koja primam unazad šest godina koliko intenzivno radim sa decom i za decu. Mislim da će to biti najbolji odgovor na Vašu tvrdnju "kako sam svojim pesmama i nastupima namučio desetine hiljada dece širom Srbije"?
      
       DEČIJE PISMO:
       Bajone!
       Hvala ti na divnim pesmama koje si pripremio za sve nas. Mnogo ti hvala što pomažeš deci. Ti imaš srce i dušu, ali ima nešto posebno u tebi a to je zvezda koja se nikada neće ugasiti.
       U svakoj pesmi koju si pevao bila su tu i tvoja osećanja i ljubav prema deci. Ta zvezda koja te obasjava je sreća koju ti želiš deci. Mnogo te vole sva deca i svi su srećni što te imaju. Ovo što pišem je istina, istina koju niko ne može poreći! Zato te molimo da nastaviš sa ovakvim koncertima. Ti si kralj dečijeg sveta i naše dečije planete. Mnogo te volimo Bajone!
      
       JELENA MATIĆ II2
       OŠ "Jovan Popović", Obrenovac
      
       U prilogu Vam šaljem jedan primerak kataloga štampanog na tri jezika povodom petogodišnjice mojih koncerata u Sava centru, kao i primerak moje knjige Na njima ostaje svet, koja je dobila najviše ocene od naših vrsnih književnika i književnih kritičara. Redakciji NIN-a od srca želim da se u nimalo lakim danima koji su pred svima nama bori za argumentovano i objektivno pisanje, koje će naše posrnulo novinarstvo odvesti korak napred a ne sto koraka unazad!
      
       S poštovanjem čitaocima NIN-a
       DR NENAD BAJIĆ BAJONE


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu