NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Moj favorit je Velja od Čačka

Jasmina Ana

      Na ovogodišnjem Sajmu pojavila se nova knjiga Jasmine Ane "Srbi kao ljubavnici" (njeni prethodni romani "Parenje jelena" i "Ukus poroka" su odavno rasprodati). Na pitanje kakvi su Srbi kao ljubavnici, Jasmina Ana kaže:
       - Srbi se dele na prskane i neprskane frajere. Neprskani muškarci su ekološki tipovi, divlji, polupismeni, ruralni. Najtipičniji primer ekološki neprskanih frajera su "Nikšićani carevi". Prskani muškarci su rafinirani Srbi, prskani dobrim parfemima, uglađeni. Najbolji su Srbi negde na sredini između prskanih i neprskanih koji su sačuvali svoja osnovna hemijska svojstva a ipak nisu neotesani.
       Na novoj ženskoj kadrovskoj listi došlo je do smene ukusa. Odzvonilo je markiranim serijskim muškarčićima i maminim sinovima i došlo je do povratka klasičnih tipova, domaćina, muškaraca koji ne služe ženama samo za ukras, već žene mogu i da se oslone na njih. Trenutno su najpopularniji Čačani. Oni su sa vrha kadrovske liste svrgnuli "Nikšićane careve" koji za bager nisu ni čuli. Trenutno najseksepilniji lik u Srbiji je čuveni Velja od Čačka.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu