NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Kuda ove zime?

      http://www.ifyouski.com
       Ako niste sasvim sigurni kuda da putujete ove zime, ovo je prava lokacija za vas. Najkompletnije informacije o brojnim zimovalištima dobićete na osnovu postavljenih kriterijuma kao što su nadmorska visina, kvalitet staza, kategorija hotela, noćni život, cene... Informacije o lokacijama ilustrovane su atraktivnim fotografijama.
       http://www.iglu.com
       Pored brojnih ponuda za zimovanje, specifičnost ove lokacije su virtuelni vodiči za panoramsko razgledanje lokacija (u svih 360 stepeni). Usluge ponuđene na ovom sajtu krasi visok stepen pouzdanosti, tj. garantovano će vas čekati soba koju ste rezervisali iz prozora vašeg Internet bronjsera.
       http://www.skiclub.co.uk
       Na desetine skijaških sajtova nudi informacije o vremenskim uslovima i stanju na stazama. Međutim, takve informacije nisu uvek pouzdane jer obično dolaze od lokalnih turističkih agencija, koje imaju običaj da ulepšaju pravo stanje stvari. Na ovom sajtu izložene su samo proverene informacije o četrdeset elitnih zimovališta. Informacije se ažuriraju dva puta dnevno, i za svaku lokaciju koriste se isti kriterijumi. Postoji i moćna rutina za pretraživanje brošura pedesetak turističkih agencija.
       http://www.snow-forecast.com
       Za dobro skijanje, osim angažmana ugostiteljskih radnika, neophodno je i da vam priroda bude naklonjena i podari dovoljno snega. U planiranju putovanja od velike pomoći može biti pouzdana vremenska prognoza, a takvu ćete naći na ovom sajtu. Informacije se ažuriraju na svakih šest sati, vremenska prognoza obuhvata naredna tri dana, a tu su i podaci o dubini snega, temperaturi vazduha, vetru, sve to za više od 300 ski centara širom planete.
       http://www.dryslope.co.uk
       Pravi ljubitelji snoubordinga obično nemaju dovoljno strpljenja da sačekaju snežne padavine, pa svoje veštine demonstriraju i na suvim terenima. Ovo je najbolja lokacija s koje možete krenuti u pretragu sajtova koji sadrže informacije o "suvom" skijanju. Sajt krasi i bogata kolekcija fotografija, od kojih neke nisu prijatne za oko (scene padova). Loša strana sajta je ekstremno sporo učitavanje.
       http://www.skicentral.com
       Pretraživač s najbogatijom bazom sajtova koji su na bilo koji način povezani sa skijanjem i drugim sportovima na snegu, bilo u rekreativnom ili profesionalnom smislu. Između ostalog, tu ćete naći informacije o ukazivanju prve pomoći na stazi.
       http://www.snowandrock.com
       Ako planirate kupovinu nove opreme za sneg, posetite ovu lokaciju. Na osnovu upitnika za procenu skijaškog umeća dobićete konkretne savete o opremi koju bi trebalo da nabavite. Ako imate dodatna pitanja, možete ih uputiti putem elektronske pošte ekspertima koji su angažovani kao saradnici sajta, a odgovor će stići u roku od dva dana.
       http://www.natives.co.uk
       Onlajn magazin za sezonske radnike pruža informacije o svim dobrim i lošim stranama honorarnog rada u turističkom naselju. Ako ste došli na ideju da ove zime zaradite neki dinar, a prija vam boravak na snegu, eto sajta za vas.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu