NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Vukotić obećao

Jubilej “Novosti”

      Kada je u utorak 16. oktobra poveo goste u nove prostorije redakcije “Večernjih novosti”, direktor kompanije i glavni i odgovorni urednik Manojlo Manjo Vukotić nije krio zadovoljstvo što je u tako kratkom roku, a na 48. rođendan, uspeo da zaposleni dobiju najlepši dar: lepe, svetle i dobro opremljene prostorije na petom spratu u zgradi “Borbe”. Za neupućene je ovaj podatak veoma važan jer su zaposleni pravili najtiražnije dnevne novine u trista hiljada primeraka, u neprimereno lošim uslovima.
       Možda je u ovoj informaciji bitno napomenuti da je Vukotić obećao zaposlenima i ovo:
       - Prolazile su ove novine kroz krize i tesnace uzletale i niz litice politike padale, ali uprkos tom svojevrsnom i izlomljenom kardiogramu, uz “Novosti” su ostajali - čitaoci. Čitaoci su jedina partija kojoj “Novosti” moraju da služe. Nikom više. “Novosti” na novom uređivačkom kursu treba da ostanu baš svoje i samostalne.
       I kako to biva, među brojnim gostima viđeni su savezni i republički ministri, pisci, sportisti, bankari, slikari, reditelji, muzičari, bivši članovi redakcije rasuti po drugim kućama, poslovni ljudi, advokati, pevači...


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu