NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

To sam 'teo

Miroslav Terzić

      "Slovo T... Nešto si 'tela?", reklama za neku igru neke od "kafa" gde Seka Sablić gleda u šolju Mileni Pavlović, prerasla je okvire obične reklame, pa se prepričava i do(g)rađuje, svakodnevno se izrodi poneki novi vic... "Strašno je to što novinari zovu Seku da gostuje u emisijama i da priča o nekoj reklami. To je već teško objasniti. To je poremećaj vrednosti", rekao nam je Miroslav Terzić, tvorac ove reklame, pravnik, ali i postdiplomac na filmologiji na FDU, asistent režije mnogih ovdašnjih filmskih ostvarenja, scenarista i reditelj mnogih reklama i predizbornih spotova (od Koštuničinog "Dajem reč" do Johnny Walker-a).
       - Stari štos "Nešto si 'tela?" je kolao tu negde oko nas dok smo radili reklamu. Jedna od varijanti kraja reklame bio je i taj štos koji sam odlučio da snimim mada nisam bio si-
       guran hoće li, uopšte, funkcionisati. Reklama mora da bude primećena i da obavi posao agenciji za koju se radi. To je moj zadatak. Ali ovaj narod je potpuno iracionalan i nepredvidiv i nikad se ne zna šta će proći.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu