NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Ljubav preko žice

Dve poznate beogradske striptizete imaju odlične sajtove

      Nov način komunikacije, kao što su elektronska pošta, chat sobe, ili programi poput ICLj-a, omogućavaju nam upoznavanje novih prijatelja, ljubavnika ili bračnih partnera na jedan potpuno drugačiji način. Naravno, to nije sve što nam Internet pruža ali taj segment njegove “magije” u poslednje vreme okupira pažnju mnogih.
       Neka istraživanja pokazuju da je ljudima lakše da budu iskreni u elektronskim porukama nego u komunikaciji “oči u oči”. Pogotovo muškarci lakše izjavljuju ljubav koristeći moderna sredstva komunikacije.
       Ako ste usamljeni, preko domaćih sajtova http://www.poljubac.com, http://www.lovedelux.com i http://www.randevu.co.yu možete da upoznate možda baš pravu osobu, ili da se makar dopisujete i sa ljudima iz bivših jugoslovenskih republika, pri čemu će vas opaske kao što su “smišan si”, “kod nas puše bura” ili “uživaj u grudanju” podsetiti na legendarni “Alan Ford” i doživljaje i romanse s hrvatskog primorja. Ovakva komunikacija često je otvorenija, opuštenija i iskrenija, pa vrlo lako prelazi i u pravo druženje. Komunikacija putem e-mail-a se u većini slučajeva nastavi i susretom “oči u oči”.
       Doduše, nisu svi utisci pozitivni kada je u pitanju virtuelna komunikacija. Sedeći ispred ekrana, idealizujemo onoga “s druge strane”, pa možda pri susretu možemo i da se - razočaramo.
       Verovatno u početku, kao i svaki “novajlija” na Mreži, niste odoleli i “poseti” sajtovima na kojima stoji upozorenje - samo za starije od osamnaest godina. Mnogo je više sajtova na kojima možete videti crnke, plavuše, tinejxerke, “ovakav” ili “onakav” seks. Ima, naravno, i sajtova koji su veoma lepo dizajnirani i na kojima se mogu pogledati lepe i kvalitetne fotografije pravih majstora.
       Naše “tržište” se ne razlikuje mnogo od Zapada, osim što je ponuda, naravno, znatno slabija. U poslednje vreme pažnju javnosti privlači srpski striptiz, koji je postao omiljena zabava po noćnim lokalima, diskotekama i kućnim zabavama. Šane, Ruže, Ruskinje, Bugarke i druge, našle su svoje mesto i na Mreži.
       Među prvima, i po mnogima najbolja u svom poslu je Vesna Počuča, zvana Šana, koja se, posle nekoliko poziranja za kalendare, našla na naslovnim stranama mnogih magazina ali i u nekim muzičkim spotovima i filmovima. U njenim oblinama možete uživati na sajtu http://www.vesnapocuca.co.yu koji po svom dizajnu ne zaostaje za svetskim. A da je lepa Šana poznata i svetskoj javnosti, svedoči i zvanična prezentacija jedne od Plejbojevih misica, Še Marks, na adresi http://www.shaemarks.com/girlfriends/vesna.html na kojoj možete saznati još ponešto o Počučinoj karijeri.
       Veoma poznata jugoslovenska striptizeta, Branka Blekrouz, svoje tajne, uz veliki izbor veoma kvalitetnih fotografija u velikoj rezoluciji i nekoliko snimaka sa nastupa, otkriva na sajtu http://www.blackrose.co.yu koji je, takođe, veoma dobro osmišljen.
      
       VLADANA RAŠIĆ


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu