NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

San o 11 lepotica

(“Kapetan Dragan, haški svedok”, NIN br. 2725)

      Ne ulazeći u opravdanost za objavljivanje intervjua u dva nastavka sa čovekom takvog mentalnog sklopa i moralnih nadzora, biću slobodan da svima obratim pažnju na, blago rečeno, zlonamernost toga intervjua prema Ujedinjenim nacijama. Naime, na pitanje zašto bi vam tužilaštvo pretilo, između ostalog kapetan Dragan odgovara “Mene je tamo sačekalo 11 devojaka, asistentkinja. To ne bi bilo čudno, osim što su bile preterano predusretljive i iznajmile sobu odmah pored mene, kucaju u 11 sati noću... Često sam u nekim muškim pričama, kada se pričalo o nekim seksualnim fantazijama govorio da je moja fantazija 11 žena, a njih je bilo baš 11. Nekim slučajem prihvatam da je to koincidencija... One asistiraju, šta god treba mi smo tu, hoćete li da večerate, hoćete li u pozorište, je li vam nešto treba. Imao sam utisak da su te dame spremne apsolutno da učine sve da bi meni bilo prijatno.”
       Iz ovoga intervjua neuki čitalac može da zaključi da su Ujedinjene nacije odnosno Sud u Hagu ostvarili infantilne erotske snove kapetana Dragana.
       Pošto sam bio jedno vreme i ekspert Ujedinjenih nacija uveravam vas a i siguran sam da Ujedinjene nacije ne mogu i nemaju nikakve mogućnosti za ostvarivanje seksualnih snova i želja bilo kome pa i kapetanu Draganu.
      
       DR KOSTA ČUPERLOVIĆ,
       Novi Beograd


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu