NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Novosađanka u Panami

Sanja Papić

      Na prošlonedeljnom izboru za Mis univerzum, održanom u Panami, devetnestogodišnja Novosađanka Sanja Papić, predstavnica SCG, izabrana je za treću pratilju. Za razliku od nekih ranijih takmičenja na kojima su naše predstavnice pokazivale elementarno neznanje engleskog jezika, Sanja se snašla više nego dobro. Kratkotrajan boravak u zemlji ona će iskoristiti za polaganje maturskog ispita a potom će, iako prehlađena da jedva govori, otputovati na pripreme za izbor Mis Evrope sledeće nedelje. Za NIN, Sanja Papić govori o utiscima iz Panama Sitija:
       - Sve je delovalo vrlo opušteno, ali uvek je oko nas bila ekipa ljudi koja je posmatrala svaki naš korak i tako sticala utisak o nama. Sve je ulazilo u konačnu ocenu. Davali smo brojne intervjue o svojoj otadžbini, svom narodu, ciljevima za budućnost. Što se mog plasmana tiče, nisam se nadala ničemu, iz jednostavnog razloga - da se ne razočaram.
       Sa svim devojkama lepo sam se slagala i mogla sam dosta da saznam o zemljama iz kojih su došle. Eto, na primer, zanimljivo je da se mis Izraela sprema za vojsku, jer je kod njih obavezan jednogodišnji vojni rok, čak i za devojke. Ukratko, celo takmičenje je jedno korisno iskustvo.
       A na pitanje koliko se njen život promenio od trenutka kada je, zvanično, postala treća pratilja najlepše u univerzumu, Sanja kaže:
       - Pripreme oko takmičenja zahtevale su mnogo vremena, za nedelju dana ponovo putujem, ali moj život je ostao nepromenjen. Družim se sa istim ljudima, odlazim na ista mesta. Možda je jedina promena veće prisustvo medija. Sve drugo je manje-više isto.
      
       D. L.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu