2483, JUL 30 1998


NASAMARENI HAG

NASAMARENI HAG

Haski tribunal gubi svaki autoritet, jer je dugacak spisak promasenih naloga za hapsenje i trapavih postupaka njegovih istrazitelja i sudskih organa

Nije lako danas biti blizanac u Bosni. Narocito u Prijedoru gde ih, izgleda, ima poprilicno. U ovoj relativno maloj bosanskoj sredini ne samo da se tesko razlikuju braca rodjena istog dana, vec postoji i mogucnost da budu zamenjena sa drugom bracom cija je slicnost samo u tome sto su takodje blizanci ma kako drugacije izgledali.

Nasa prica se nastavlja


LAZAREVA KLETVA
Policija svakodnevno granatira siptarske teroriste, a Siptari nocu Srbima pale zito

VREMENSKA PROGNOZA VELIKE ALBANIJE
Da nije siptarskih medija, pre svega dnevnih listova "Koha Ditore" i "Bujku" verovatno ne bi bilo tzv. Oslobodilacke vojske Kosova koja se prema njihovom pisanju bori za obespravljeni albanski narod na okupiranoj teritoriji republike Kosova.

POSLE TITA
Rezim u Beogradu, tvrdi Azem Vlasi, pristace i na intervenciju NATO snaga, samo da bi Zapad drzao za rec

UKRADENA LEPOTA
Ni agresivni privatni kapital sa svojom strasnom nocnom muzikom ne moze da zaustavi budvanski festival: vreme ovogodisnjih pozorisnih premijera upravo pocinje

VOJSKA NA NISANU
Tvrdi se da vojska na Kosovu nije jos umesana, a Siptari da jeste. Svet je skloniji da njima poveruje

VIZE ZA DEVIZE
Kad planirate put u inostranstvo, nemojte zaboraviti: vi ste Jugosloven i ma kuda putovali, treba vam viza - a to traje i to kosta. Traje od slucaja do srece, a kosta koliko zivaca toliko i para.



Copyright © 1996 NIN, Yugoslavia
All Rights Reserved.