2522, april 28 1999

JUNACI NASEG DOBA

ROBIN I MEDLIN

Engleski ministar spoljnih poslova hvali se da je u najcvrscem kontaktu sa gospodjom Olbrajt

Istaknuta porno zvezda, sef medjunarodne zandarmerije i severnoamericke teroristicke organizacije NATO Vilijam Dzeferson Klinton, zvani Bil, izjavio je da je Radio televizija Srbije bombardovana zato sto je izostao direktan prenos masovnog silovanja Albanki. Silovanja, zapravo, nije bilo, ali ga je valjalo izmisliti: americka i engleska publika zedna je seksa i krvi, generali takodje.

Po logici Vilijama Dzefersona Klintona, zvanog Bil, i Si-eN-eN bi trebalo bombardovati zato sto nije direktno prenosio dogadjaje iz Ovalnog kabineta, kojih je bilo.

Dok Bil govori, predsednik vlade Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Toni Bler zadivljeno ga posmatra svojim lepim plavim ocima, sa jasnom pretenzijom da zauzme polozaj Monike Levinski. Nema sanse, nije dezmekast. Uzalud Blerov ministar spoljnih poslova Robin Kuk ulaze diplomatske napore da ostvari ideal svog sefa, ne ide! Nisu dezmekasti.

Robin Kuk nosi laskavu titulu najveceg lazova NATO pakta, ali se ovom lecenom alkoholicaru opasno priblizava portparol alijanse Dzejmi Sej, kao i propali taksista Joska Fiser. Pred sobom imaju najvisi moguci uzor, pomenutog Klintona, koji je takodje lagao pod zakletvom. Kredibilitet NATO pakta temelji se na lazi i laz vlada svetom.

Ministar spoljnih poslova Ujedinjenog kraljevstva, poput Klintona i Joske Fisera, usao je u politiku zato sto nije imao uravnotezen seksualni zivot. U julu 1997. uhvatili su ga da se svalerise sa sekretaricom iz Donjeg doma Engleskog parlamenta. Napusten od zene i dvoje dece, utehu je potrazio na konjskim trkama. To mu se visestruko isplatilo: sada u listu "Glazgov herald" ima stalnu rubriku u kojoj prognozira ishode konjskih trka, a postao je i clan Krunskog saveta Njenog Kraljevskog Visocanstva.

Nadovezujuci se na Klintona, Robin Kuk tumaci bombardovanje RTS engleski socno:

- Pokusavamo da unesemo realnost u svet fantazije!

i zali se na Rusiju:

- Rusija jos nije spremna da prihvati da medjunarodne snage na Kosovu moraju biti vojne!

Zato hvali severnoamericku teroristicku organizaciju:

- NATO je nastao iz pobede nad fasizmom!

kaze, voli Srbe:

- Zeleli bismo da nam se Srbi prikljuce u modernoj Evropi!

Drzi do morala:

- Ne mozemo i necemo pretrpeti neuspeh. Svi smo uvereni u moralnu snagu naseg cilja!

Moral Robina Kuka poseduje i odgovarajucu retoriku:

- Polako stezemo omcu: rusenjem mostova onemogucili smo da se posalju slepovi niz Dunav!

Svecanim tonom govorio je i na skupu u Vasingtonu:

- Mislim da je veoma dobro sto se ovaj jubilej NATO-a obelezava dok traje kriza na Kosovu, jer nam to omogucuje da posaljemo jasnu poruku da smo reseni i ujedinjeni!

Onda su, reseni i ujedinjeni, pobili one momke u Televiziji, onu devojku iz sminkernice, one civile u Surdulici. Sve u ime prikljucenja Srbije modernoj Evropi!?

Nekrofilni Skotlandjanin sa zaljenjem je, medjutim, zakljucio:

- Ali to nije dovoljno. Potrebno je da narodu u Srbiji pokazemo istinu i zato Britanija pokusava da probije zidove tajanstvenosti. Prosirili smo i upotrebu Interneta!

Konacno, Robin Kuk ne krije da sve to radi zbog jedne divne zene:

- Medlin (Olbrajt) i ja imamo veoma dobar kontakt!

Kuk je rodjen 1946, diplomirao je na Univerzitetu u Edinburgu, prikljucio se laburistima i kad se istreznio postao je ministar spoljnih poslova. Hvale ga kao najboljeg diskutanta u laburistickoj vladi. Protivnici, pak, opisuju ga kao "Lenjina sa edinburskim akcentom".

Voli da se kladi, na konje.

Popularnost su mu donele izjave da ce spoljnu politiku voditi po etickim kodeksima!!! Zatim je poceo da laze, da bi se na kraju, u skladu sa pomenutim etickim kodeksima, zalozio za ubijanje srpske dece.

Nekoliko puta su ga uhvatili u lazi, imao je problema zbog prodaje oruzja Indoneziji, zbog smetnji koje je cinio Izraelcima u postizanju dogovora oko Zapadne obale, i narocito zbog napustanja zene i zenidbe sa ljubavnicom.

Sa Gejnor Regan vencao se bez prisustva stampe.

Objektivno posmatrajuci tu skotsku fizionomiju, cudi sto zena njega nije ostavila. Kazu, pak, da je vest takticar, i mozda je u tome kljuc razvoda.

Genocidni Skotlandjanin tvrdi da ima vrlo pouzdane informacije sta se dogadja na Kosovu i Metohiji, iz prve ruke, od istaknutog ubice Hasima Tacija. U Donjem domu Engleskog parlamenta 19. aprila je sasvim ozbiljno izjavio:

- Jedan kosovski Albanac sa kojim sam danas razgovarao rekao mi je kako su jedino zalili kada bi lose vreme onemogucilo NATO da napada srpske snage!

U znak zahvalnosti za tu informaciju, NATO je gadjao kolonu albanskih izbeglica...

To je demokratija, tako se vodi politika!

Nasa malenkost ima utisak da je ceo svet poludeo, narocito oni koji ga vode.



Copyright © 1996 NIN, Yugoslavia
All Rights Reserved.