Промени језик   Sitemap   28.10.2021. 07:19
 НАСЛОВНА    АРХИВА    НИН ДИЈАЛОГ    САДРЖАЈ      ПРЕТПЛАТА    E-ПРОДАЈА 
 

 

Архива изјава
Година:
број 3696
Драган Марковић Палма, народни посланик ЈС
Вучић ми не да да му персирам, али ја морам да му персирам. Он је екселенција за мене.
број 3695
Ана Брнабић, премијерка Србије
Драга Мариника, ја вас „лајкујем“ још откако сте открили да се кокошке у Моровићу дрогирају. „Лајкујем“ некад и Кајри Ирвинга, када напише да је земља равна плоча. Рачунам да су халуцинације, у недостатку других талената, сасвим О. К.
број 3694
Бранислав Недимовић, министар пољопривреде
Када цена уља скочи десет динара, пошто просечно једна породица потроши максимално четири литре уља месечно, то је четрдесет динара, па то није ни пола еспреса у кафићу.
број 3693
Александар Вучић председник
Данас је друго јутро да имамо смањење броја (заражених). Нико то није приметио, људи бабе и жабе мешају у нашим медијима, никако да схвате да понедељак мора да иде на понедељак, а не на среду или уторак.
број 3692
Невена Ђурић, посланица СНС, потпредседници ДС Драгани Ракић
Ваш газда је први говорио како у Србији нема вакцина, а онда је први стао у ред да је прими. Јесу примили вакцину? Је л’ примио Лутовац вакцину? Је л’ примио Ђилас? Сви сте вакцинисани, људи моји!
број 3691
Ивица Дачић, лидер СПС
Има велике разлике између посете Меркел те 2011. и сада. Tај последњи састанак са Тадићем је најнепријатнији састанак на којем сам присуствовао. Буквално су постављана питања какво је време у Београду и шта има за ручак. Била је изузетно љута.
број 3690
Јоргованка Табаковић, гувернерка НБС
Често му кажем: „Александре, да ли те је достојан овај народ?“
број 3689
Ивица Дачић, лидер СПС и председник Народне скупштине
Није Чанак тамо дошао као навијач, већ да подстиче насиље према СПЦ. Шта он подржава, да треба да се забрани митрополиту и патријарху да дођу у манастир на Цетињу? Он као и Ђукановић може да преживи само на инцидентима. Чанак је срамота за српски народ.
број 3688
Аца Лукас, певач, о нападу Драгана Бјелогрлића на Предрага Антонијевића
И ја сам у пар наврата био нецивилизован, али овај дивљачки поступак је за сваку осуду.
број 3687
Фотографија мене и мени непознатог човека настала је на концерту „Рибље чорбе“. Сада ћу проверити ко је у питању и објавићу све што сазнам… Ђиласови медији су могли да објаве још десетак фотографија различитих људи који су ми прилазили и фотографисали се. Ја не дозвољавам обезбеђењу да склања људе од мене. Свако може да ми приђе, поразговара, па и да се фотографише.
Александар Вулин, министар унутрашњих послова
број 3686
Припадам Српској напредној странци и немам намеру ни да улазим у било какву другу политичку организацију, а понајмање да креирам неку. У политици сам јер верујем у Александра Вучића и поносан сам што могу да будем део тима који се бори да нешто уради за Србију.
Небојша Стефановић министар одбране
број 3685
Напали су и запалили Скупштину Србије и РТС, 2000. и 2020. Напали су и запалили зграду СПС и полиције у Мајке Јевросиме, 2000. године. Онда уопште не чуди да су запалили и депонију у Винчи! Ватра хода са њима! Пиромани!
Небојша Бакарец, посланик СНС-а
број 3684
Грађани виде о чему се ради, популарност им додатно опада (опозицији), а поверење Вучићу расте, јер народ препознаје шта је лаж, а шта су резултати... Објавом рата против организованог криминала, Вучић је ставио главу у торбу, своју, своје породице, најближих сарадника.
Ана Брнабић, премијерка
број 3683
Добар део полиције је радио за банду ухапшеног Вељка Беливука и бивши министар унутрашњих послова Небојша Стефановић треба да иде у затвор ако је био покровитељ криминалаца.
Владимир Ђукановић, посланик СНС
број 3682
Знате како то обично бива, људи у политици гледају да су добри са свима, да олајавају мало једне, мало друге, а себе да заштите. То није случај код Вулина, а надам се да видите да није ни код мене. Ипак, пре Вулина сам ја најнападанији.
Александар Вучић, председник Србије и СНС
број 3681
Драган Марковић Палма, председник ЈС
Може Вучић да смањи цензус и на један одсто за улазак у парламент, али и то је много за лопове, лажове, преваранте, криминалце који су више пута хапшени и осуђивани, и болеснике с вишеструким психијатријским шифрама, које предводе Драган Ђилас и Мариника Тепић.
број 3680
Александар Вулин, министар унутрашњих послова
Када говоримо о српском свету, питам вас да ли Британија може да има свој Комонвелт? Може и да одржава везе са читавим светом кроз свој Комонвелт. А ми Срби, који сви живимо на домету не авионских, већ аутобуских линија, не можемо да имамо свој српски свет? Велике Србије, нажалост, никад није било, у супротном бисмо знали где живимо и који су наши етнички простори.
број 3679
Александар Вучић, председник Србије
Месецима слушам како ће да нас бију по улицама. Онда сам се дрзнуо да кажем немојте те људе да линчујете него дођите да линчујете мене. Немојте да измишљате да сам неког звао на тучу. Врискали су и крештали. Дошло је њих петорица, 500 кила живе ваге, али нису могли ни да ме линчују нити било шта.
број 3678
Ана Брнабић премијерка Србије
После прве насловне стране (Данаса на којој је слика Андреја Вучића), паралелно с овом другом, имамо позив да свака месна заједница набави по један снајпер, убије ваљда Александра Вучића и Андреја Вучића тим снајпером. Е, онда ће избори бити фер. И сад смо дошли до тога шта су захтеви опозиције.
број 3677
Ана Брнабић, председница Владе Србије
Ево, рећи ћу вам потпуно искрено, ниједна земља на свету не може да замисли бољег преговарача од Александра Вучића. Ето, ту је моја снага, одатле црпим своју безбедност и сигурност и стабилност и безбедност целе Србије и српског народа на Косову и Метохији.
број 3676
Весна Ракић Водинелић, професорка Правног факултета Унион и чланица Скупштине слободне Србије
Формулисање референдумског питања је у рукама оне скупштине која референдум расписује, тако да ће питање вероватно бити на Kебарином кинеском.
број 3675
Вук Драшковић, писац и политичар
Највећа и најтрагичнија неистина је кривотворење Косовскога епа... Црква неуком народу, а иза ње и толики политичари, књижевници, песници, бришу разлику између епа и стварности. Тако да се долази до уверења у народу да је Лазарева жртва била намерна и свесна и да морамо бити верни његовом завету па да увек између живота и смрти бирамо смрт.
број 3674
Синиша Мали министар финансија
Ево нас у доброј атмосфери, на путу за Шабац, село Добрић, Тома Момировић, министар, иза мене је Зоран Дробњак, директор Путева Србије. Имамо и једног доброг, озбиљног, али неквалификованог возача, нашег председника. Најтеже је иначе Зорану Дробњаку пошто одговара за сваку рупу на овом путу, а ја морам да се правим да понекад и не чујем када је потребан новац за изградњу нових путева и реконструкцију постојећих. Али идемо у доброј атмосфери, слушамо Радио Каролину, мало певушимо и чекамо следећу наплатну рампу. Идемо, живела Србија!
број 3673
Александар Вучић председник Србије и СНС
Ово говорим Звицеру, који је на слободи и који је велики зликовац и убица. Позивам га да ме убије, зато што му слободе неће бити док сам жив. Зато што оваквим зликовцима који су људе претварали у ћевапе… зашто то радим? Зато што сам борац, волим своју земљу. Зато што не могу да поднесем да некога претварате у ћевапе. Мени није проблем да ризикујем било шта. Јесте нашли неког другог ко ће то да каже?
број 3672
Tу мафијашку банду из фудбала, царине, свега, која вам пушта да се сви смеју пеналима који се свирају, и цела Европа и цео свет, све ћемо да их похапсимо и не интересује ме који им државни функционер с ког места у томе помаже.
Александар Вучић председник Србије и СНС
број 3671
Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије
Ја више нисам Драган Марковић Палма, него Драган Марковић бунга-бунга. Већ месецима сам очекивао да ће нека медијска хајка бити на мене, али сам се ја на то навикао јер сам јавна личност.
број 3670
Мића Јовановић, оснивач Мегатренда и бивши члан СПС-а
Био сам на десетак прослава које је организовао Драган Марковић Палма и готово увек су се дешавале исте сцене – након фајронта би одабрана екипа одлазила у собе с девојкама које је Палма доводио… Морам да се коригујем, био сам стварно љут (јер је био „као куче одбачен на журки“), ако ће господин Палма да прихвати моје другарско извињење. Добровољно се пријављујем да будем сведок одбране на суђењу господину Палми.
број 3669
Горан Весић заменик градоначелника Београда
Могу да разумем да се некоме не свиђа споменик (деспоту Стефану), као што има оних којима се не свиђа Мона Лиза, али не разумем да кријете информације које су истините. Споменик је коштао 18,3 милиона динара, цена никада није била тајна. Ружно је обрачунавати се с деспотом таквим дезинформацијама… иза критика стоји лажна интелигенција која аутошовинистички мисли да Београд не треба да слави своје владаре и да се сећа своје историје.
број 3668
Горан Весић заменик градоначелника Београда
Свако може да погреши, ја сам се извинио и погрешио, рекао сам да је то моја грешка. Мени је жао што ви то не прихватате и што мислите да због тога треба неко да ме обеси на Теразијама. Ако вама буду грађани веровали, ја после избора нећу бити на функцији, ако мени буду веровали, бићу поново, и то је тако.
број 3667
Људи су то причали и прошле године, када смо давали оне „хеликоптер паре“, по сто евра сваком становнику Србије. Јел су рекли – биће избора? Је л’ тако било, Срђане? Је л’ тако било? И, јесу ли били неки избори?
Александар Вучић, председник Србије и СНС, водитељу Срђану Предојевићу, на питање да ли је у предизборној кампањи са дељењем витамина најстаријим суграђанима
број 3666
Томислав Момировић министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре
Ја сам у политику ушао само због председника, иако и овој земљи дугујем много, пре њега нисам видео ту преданост, таленат и прилику да се нешто уради. Ја њега видим као политичара формата краља Александра или кнеза Милоша.
број 3665
Александар Вучић председник Србије
Сад им је (опозицији) Небојша (Стефановић), кога су до јуче називали „Слина“ постао најбољи, зато што се надају да би могао да уради нешто против мене.
број 3664
Сандра Божић посланица СНС
Испитати одакле рецимо Мариники Тепић један огроман стан од једног хектара практично у Новом Саду.
број 3663
Александар Вучић председник Србије
Само се магарац не мења. Јесте се ви променили? Ја сам променио странку и све рекао свом народу. Људи имају право да сумњају у шта хоће и шта хоће. Не мењате земљу, род, име и презиме и не мењате оно за шта навијате.
број 3662
Александар Вулин министар унутрашњих послова
Престаните да нас учите како говоримо и пишемо. Пиши као што је написано, читај као што каже.
број 3661
Александар Вучић председник Србије
Ретке су вечери када се смејем и опуштам. Седим у подруму свог оца, пијем српски шардоне и припремам се за тешке обавезе. Тек да људи не помисле како се правим да увек радим. Хтедох да кажем, а унапред знам да ће мало ко да поверује, само сам обичан човек.
број 3660
Драган Марковић Палма лидер Јединствене Србије
Уколико у року од пет дана премијер Кривокапић и црногорска влада не врате српског амбасадора у Подгорицу, ја ћу у Скупштини Србије позвати све грађане Србије да не иду на море у Црну Гору.
број 3659
Јанко Веселиновић Покрет за преокрет
Александре Вучићу, како ниси знао да у Београду секу екстремитете и главе и шаљу их противничким криминалним групама, а знаш сваки твит у коме се помињеш?
број 3658
Александар Вучић председник Србије
Не може. Мора да се ради. Немојте спавати, немојте устајати касно. Потребно је да радимо викендом, да радимо више како бисмо стигли најразвијеније земље Европе… Сваки човек би хтео да има загарантовано слободно време. Mожеш ти, али немој мене да тераш, ја хоћу да радим.
број 3657
Горан Весић заменик градоначелника Београда
То је та преварантска друга Србија, та лажна српска елита, тако вам она изгледа. (Дејан Атанацковић) Седи у Фиренци, окружен споменицима, али зато Србија не сме да има споменик и позива друге да га сруше. Хајде, дођи ти да га срушиш, ако си тако храбар.
број 3656
Мирсад Ђерлек, државни секретар Министарства здравља
Ако не будемо могли да путујемо на Запад (због примљене руске и кинеске вакцине), има доста лепих земаља према Истоку па ћемо путовати тамо и живети нормално као пре појаве короне.
број 3655
Небојша Стефановић, министар одбране
Апсолутно је недопустиво прислушкивање, не само председника него било кога за кога не постоји судски налог, и наравно да је недопустиво да се један број људи који раде у службама безбедности на такав начин огреши о своју функцију.
број 3654
Александар Вучић, председник Србије
За то да сам прислушкиван имам доказе. Имам сопствене снимљене разговоре, јер су неки мислили да то могу да избришу, да сакрију. Али немојте да сметнете с ума да када имате овакву подршку народа, има велики број људи који хоће часно и професионално да ради свој посао и да на такве ствари неће да пристају.

Приступ за чланове
  Корисничко име
  Лозинка
 
  Постаните члан! Региструјте се овде
Изгубили сте Лозинку? Кликните овде
Мисли

Драган Марковић Палма, народни посланик ЈС

Вучић ми не да да му персирам, али ја морам да му персирам. Он је екселенција за мене.

Прочитајте све мисли


 
Услови коришћења | Terms of use
eNIN iPad
НИН online
Copyright © 2006