Arhiva

Predmilanski bedakt

Zoran Kesić i ekipa Njuz.net-a | 20. septembar 2023 | 01:00 >> 22. oktobar 2014 | 21:57
Predmilanski bedakt


A danas u Milano. Jedva čekam. Ludovanje sa Berluskonijem. Jaoj, da, pre toga moram da skoknem do Srbije. Pa dobro, šta da radim, ni Aleksandar Makedonski nije uživao što je morao da ide preko nekih državica na putu do Persije.

Sletesmo. Oće li nacentrirati već jednom te stepenice na vrata ili očekuju da skočim na pistu? Čekaj, kako se beše ovaj zvaše, Tadić? Ne, nije taj više. Ma zvaću ga Tadić 2. Gde su mi sad pomoćnici kad treba da mi pomognu oko identifikacije?

Hm, hoće da se ljubi. Ajde, red je... O. K, pa ne moramo baš da se balavimo, čoveče.
Gle, ovi u Beogradu nemaju nikakvih problema sa gužvom u saobraćaju. A kod nas u Moskvi, haos. Barem mi tako kažu ovi moji. O, pa brzo smo stigli. Šta, opet himne. O. K, preživeću dva puta po dve himne. Valjda.

Nadam se da na tim konferencijama neće da bude mnogo dosadno. Ma, šta, i da bude dosadno, Berluskoni ima da izvadi stvar, hehe.
Šta, opet se ljubimo? Pa dokle više, čoveče, ni sa novom devojkom se nisam toliko ljubio dok sam još bio sa ženom. Opet himne? Zapamtiću napamet rusku himnu od ovoliko puštanja. Maja, dobro. Kakvu mi je to ceduljicu stavila u džep? Aleksandar, dobro. Što se ovaj toliko kezi? Da mi nije ostalo nešto na obrazu od Tadića 2? Ivica, ovaj mi je poznat odnekud. Aha, onaj njihov pevač. Suzana? Ooooooo, Suzana M., e, o ovome sam maštao još od onog video-klipa na Jutjubu. A ne, nije to ta. Zorana. Eh, baš šteta.

Što me ovaj pita da li sme da priča na svom jeziku? O, bože, gde su me ovo doveli. Ne, ne možeš da pričaš na svom jeziku, pričaj na svahiliju. Pobogu. Gle, odvezala mu se pertla. Da li da mu kažem? Ajd reći ću mu da ne kažu posle da ništa nisam govorio u Srbiji. Opet me mole za te automobile. Uh, treba da smislim da kažem nešto pristojno, a da se ne uvredi. Možda: Mogli bismo da se dogovorimo. Da! To ću reći! Koji sam ja meni kralj. Kakvi sad sirni namazi? Da neće da nam uvale i hleb uz to? Ovo ću prećutati definitivno.
Opet ovaj Tadić 2. Opet se ljubimo? Ako mi do sada nije preneo ebolu, sada ju je napravio. Kakva je ovo ogrlica? Spustila me je za pet centimetara sigurno, skidam je odmah. Nasmej se makar malo, nasmej se makar malo. Misli na Angelu koja se ljuti zbog kašnjenja. Ha ha ha.

Gle, duga. Provociraju me ovi Srbi. Da im nisu to smislili ovi iz EU, čuo sam za neke kemtrejlse. Samo da mi ne uvale i kofu sa ledenom vodom, valjda je prošlo to ludilo polivanja. Šta ovo tutnji? Gle, ruski avioni u Beogradu. Nisam ni znao da smo ih već okupirali.

Šta je sad ovo, kiša? Dobro, imaju valjda neku pokretnu nadstrešnicu. Nemaju? Milano, Milano, Milano, razmišljaj pozitivno. Berluskonijeva žurka. Sada je ionako on kod kuće non-stop, sigurno će praviti nešto. Zašto svi oko mene kisnu? Možda je to ovde neki običaj, valjda nisam ispao glupak što sam se sakrio ispod kišobrana.

Šta je ovo? Neka predigra sa igračkama? Kad će da počne već jednom ta parada? Čekaj, ovo je to? Ne sada, nemoj da se smeješ, nemoj da se smeješ, nemoj da se smeješ. Dobro je, izdržao sam. Zalizani ministar. Ha ha ha. E, jebiga.

Najzad krećemo, ja ne verujem šta je ovo bilo. Nadam se samo da neće i bilborde da mi prave kada odem.