Промени језик   Sitemap   29.05.2023. 08:26
 НАСЛОВНА    АРХИВА    НИН ДИЈАЛОГ    САДРЖАЈ      ПРЕТПЛАТА    E-ПРОДАЈА 
 

 

Услови коришћења


Добродошли на портал НиН (NiN.co.rs), званичну презентацију магазина НиН. НиН вам омогућава коришћење услуга и садржаја свог портала које је подложно ниже наведеним Условима коришћења. Услови коришћења се примењују на све садржаје и услуге нин.цо.рс. Коришћењем било ког дела портала, као и подсајтова компаније „Ringier Axel Springer“ д.о.о. сматра се да су корисници упознати са овим условима, као и да прихватају коришћење садржаја овог портала искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.
NiN.co.rs">NiN.co.rs има ауторска права на све садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права НИН.цо.рс и подложно је тужби.
NiN.co.rs">NiN.co.rs задржава право измене, укидања (привременог и трајног) било којег садржаја или услуге на порталу без обавезе претходне најаве.


Линкови на друге wеб странице


NiN.co.rs се састоји од ауторских садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја и линкова на друге wеб странице. Све садржаје NiN.co.rs">NiN.co.rs користите на сопствену одговорност. NiN.co.rs">NiN.co.rs не сноси одговорност ни за какву штету насталу оглашавањем на свом порталу.


Заштита приватности


NiN.co.rs поштује приватност својих корисника и посетиоца портала. Податке из процеса регистрације, као и остале податке о кориснику, НИН неће давати на увид трећој страни. Подаци о кориснику неће бити доступни трећој страни, осим у случају када је таква обавеза регулисана законом и у случају тешког кршења правила НИН-а. Корисници процесом регистрације дају сагласност да их “Ringier Axel Springer” д.о.о. обавештава о новостима и акцијама. Уколико то корисници не желе, могу нагласити на адреси internet@blic.rs


Корисницима NiN.co.rs строго је забрањено:



  • објављивање, слање и размена садржаја који крше постојеће српске и/или међународне законе, садржаја који је увредљив, вулгаран, претећи, расистички или шовинистички, као и садржаја који је штетан на било који други начин

  • објављивање, слање и размена информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење могло да нанесе штету другим корисницима
    - лажно представљање, односно представљање у име другог правног или физичког лица

  • објављивање, слање и размена садржаја који су заштићени ауторским правом

  • објављивање, слање и размена нежељених садржаја корисницима без њиховог пристанка или тражења, или путем обмане

  • свесно објављивање, слање и размена садржаја који садрже вирусе или сличне програме направљене у сврху уништавања или ограничавања рада било којег компјутерског софтвера и/или хардвера и телекомуникационе опреме
    - прикупљање, чување и објављивање личних података других посетилаца портала и корисника


Измене услова коришћења


NiN.co.rs задржава право измене ових услова коришћења у било ком тренутку. Блиц онлине неће бити одговоран за могуће последице произашле из таквих промена.



“Ringier Axel Springer” д.о.о.





Приступ за чланове
  Корисничко име
  Лозинка
 
  Постаните члан! Региструјте се овде
Изгубили сте Лозинку? Кликните овде
Мисли

Драган Шормаз, ускоро бивши члан СНС

Жртве насиља не заслужују подељену Србију. Ово је резултат рада председника Вучића, народ не жели речник насиља и мржње који је створио амбијент у коме деца, жене, невини губе животе. Откажите митинг 26. маја. Неће спасити вашу личну власт, а можете нешто добро учинити.

Прочитајте све мисли


 
Услови коришћења | Terms of use
eNIN iPad
НИН online
Copyright © 2006