Politika

Proglašena lista "Vršac zaslužuje bolje"

FoNet | 10. maj 2024 | 12:35
Proglašena lista "Vršac zaslužuje bolje"
PROFIMEDIA / Branislav Mihajlovic / Alamy

Proglašena je lista "Vršac zaslužuje bolje", saopšteno je danas iz koalicije koju čine Demokratska stranka, Nova Demokratska stranka Srbije, Narodni pokret Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani i Pokret za obnovu Kraljevine Srbije.

“Koalicija je nastala iz potrebe da se zaustavi dalje propadanje i uništavanje grada od stane vladajuće stranke SNS i želje i volje građana Vršca da njihov grad krene putem napretka, da mu se vrati mir i dostojanstvo”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da svi članovi koalicije ističu zahvalnost građanima koji su svojim potpisom podržali ovu listu i prepoznali ljude koji su sposobni da promene Vršac nabolje.

Iz koalicije poručuju da Vršac zaslužuje da ga vode ljudi koji vole taj grad i koji su spremni da se posvete njegovom razvoju i rade u javnom interesu.

“Koalicija ‘Vršac zaslužuje bolje’ ima jasnu viziju za grad - želi da Vršac bude mesto u kojem se dobro živi, bez straha i nasilja, u kojem svaki građanin može da ostvari svoje potencijale, da bude centar kulture, obrazovanja i privlačna destinacija za investitore”, naglašeno je u saopštenju.

Napominje se da će biti zaustavljeno dalje propadanje JKP “2. oktobar”, koje je svojevremeno bilo stabilno i jako preduzeće, a koje je “naprednjačka vlast dovela do toga da sada jedva imaju novca da radnicima isplate plate”.

“Obećavamo da više neće biti pritiska na Vrščane, terora koji vrši naprednjačka vlast tokom svoje vladavine”, poručili su iz koalicije "Vršac zaslužuje bolje".