Arhiva

Reč je reč

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00

Posledice lošeg izbornog rezultata Dragana Maršićanina među prvima platiće funkcioner DSS-a Nebojša Bakarec. I to bukvalno. “Nameravam da ovih dana pozovem Aleksandra Vučića i posrednika u opkladi novinara “Blica” Nenada Čalukovića da se dogovorimo oko odlaska na večeru. Jer, ja držim reč” - kaže Bakarec za naš list. Treba reći da je on, na kraju, i dobro prošao jer je “Kuriru” nudio opkladu od 10 hiljada evra tvrdeći da će Maršićanin biti predsednik.

- U trenutku nisu prihvatili, posle tri dana su se javili ali bilo je kasno, tada opklada više nije važila. Ja sam inače ziheraš po prirodi, nikada se ne kockam, čak nikada nisam ispunio ni kladioničarski tiket. Jednostavno, smatram to nedovoljno racionalnim pa i, da se niko ne naljuti, nedovoljno inteligentnim postupkom. Ove moje opklade sa novinarima su nešto drugo, mislim da su unele zanimljivost u politički život i da su koristile kako tim listovima, tako i našoj kampanji.

Pored doprinosa kampanji ne treba prenebreći mogućnost ni da se Bakarecu osladilo klađenje na izbore jer je na decembarskim parlamentarnim izborima zaradio kravatu od Dragana Markovića Palme.