Arhiva

Nova kampanja „Svim srcem“

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00 >> 26. novembar 2014 | 21:48
Nova kampanja „Svim srcem“


Ronald Zeliger, generalni direktor Kompanije Hemofarm, istakao je da Fondacija predstavlja važan deo njihovog poslovanja jer je znak podrške zajednici u kojoj posluje. On je izrazio žaljenje što zbog situacije u Srbiji mnogi vredni projekti ne dobijaju zasluženu podršku, ali je istovremeno ponosan na doprinos svoje kompanije društvenoj zajednici. Glumica Tanja Bošković, kao novi član Upravnog odbora Fondacije, istakla je značaj pomoći koju Fondacija pruža dečjem pozorištu Boško Buha.
Pozorište predstavlja salu za svu onu decu gladnu svog jezika, lepih reči i plemenitih ideja istakla je glumica.

Pomoć bolnicama širom Srbije i Karavan zdravlja, pomoć dečjem pozorištu Boško Buha, akcije posvećene zdravom životu, kulturi, sportu i zaštiti životne sredine, podrška talentima, biće deo nove kampanje ,,Svim srcem Ona će obuhvatiti najvažnije segmente života, ali najveća pažnja biće posvećena brizi o zdravlju ljudi.
Kako bi se postigao taj cilj, pružićemo podršku Urgentnom centru i dečjim klinikama, rekla je Snežana Radočaj, direktorka Hemofarm fondacije.



Sanda Savić, novi član UO Fondacije i direktorka Korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma, dodala je da će deo pomoći biti usmeren i na institucije koje se bave obrazovanjem, kulturom i sportom. Ona je dodala da će treća decenija rada Hemofarm fondacije obuhvatiti novu kampanju, nove ljude, principe rada, nove akcije, konkurse i partnerstva

Dve decenije Hemomonta

Hemomont, Hemofarmova fabrika u Podgorici i prva fabrika lekova u Crnoj Gori, obeležio je dve decenije rada.
Stalne inovacije u pogone i širenje portfolija neophodne su kako bi `Hemomont` nastavio da ide u korak sa sve zahtevnijim trendovima u farmaciji. `Štada grupa` investirala je u `Hemomont` nekoliko miliona evra, a ulaskom u treću deceniju planirano je dodatno značajno ulaganje, više od 5,2 miliona eura, u proizvodnju sterilnih nazalnih sprejeva, poručio je Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarma.

Hemofarm Šabac proslavio 38. rođendan

Proizvodni kompleks Hemofarma u Šapcu obeležio je 38 godina rada, a prve čestitke, tim povodom, uputio im je Nebojša Zelenović, gradonačelnik.
`Hemofarmu` želim da u narednom periodu dodatno investira i proširi proizvodnju što je veoma važno za Šabac koji stremi unapređenju proizvodnih procesa i novom zapošljavanju, istakao je Zelenović.