Arhiva

„Svim srcem“ uz maratonce

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00 >> 29. april 2015 | 21:24
„Svim srcem“ uz maratonce


Uprkos kiši, više od 30.000 takmičara i takmičarki, učestvovalo je na Beogradskom maratonu, najmasovnijoj manifestaciji zdravlja. Među njima je na cilj i u rekordnom roku stiglo i sedam štafetnih ekipa Hemofarma koji su trčali pod sloganom Svim srcem, u znak podrške humanitarnoj akciji Hemofarm fondacije za obnovu Dečjeg pozorišta Boško Buha.
Hemofarm je za sve učesnike, u svom šatoru, obezbedio pomoć profesionalnih masera i lekara, kao i neophodne vitamine i suplemente za okrepljenje.

Drago mi je što je Hemofarmov šator bio zborno mesto dobre energije i sumiranja odličnih rezultata u trci. Nadam se da je isto tako i naša poruka Svim srcem za Boška Buhu i SMS 3088 doprla do velikog broja ljudi rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.



Inače, ekipa Hemofarma pobednik je korporativne štafetne trke na 28 SuisseGas Beogradskom maratonu. Štafeta od četiri šampiona Vladimir Grbić, Saša Karčakovski, Đorđe Alavanja i Dalibor Aleksić prošla je trasu polumaratona od 21 km za jedan sat i 28 minuta.

Učesnici štafete zaposleni su u fabrici Hemofarm u Vršcu, a poslednji u štafeti, Dalibor Aleksić, takmičar je sa dugogodišnjim maratonskim iskustvom.