Arhiva

Mali kuvar debelog novinara

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00

Naše tržište štampe odnedavno je bogatije i za jedan kulinarski magazin. Časopis “Mali kuvar” izlaziće jednom mesečno i baviće se kulturom jela i pića, imaće kritiku poznatih restorana. Naravno objavljivaće i recepte, ali kako naglašava Mihajlo Dajmak, pokretač i glavni i odgovorni urednik, samo one proverene čije sastojke možemo naći u svakoj beogradskoj bakalnici. Dajmak, koji je autor više knjiga i televizijskih serijala iz oblasti kulinarstva, napominje kako očekuje da “Mali kuvar” pronađe svoje mesto na tržištu. Mihajlo Dajmak za NIN kaže:

- Za razliku od raznih kuvara koji izlaze periodično i specijalizovanih časopisa koji se bave samo jednom vrstom hrane ovo je, mislim, prvi kulinarski magazin koji će se baviti sveobuhvatno kulturom jela i pića i to na jedan pravi, novinarski način. Kao takav, mislim da ima izgleda da uspe.