Arhiva

Kampanja

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00

Iako vec više od mesec dana traje orkestrirana kampanja protiv naše kuce, uzdržavali smo se od komentara ne želeci da se spuštamo na taj nivo komunikacije.

Pošto je hajka nastavljena i na stranicama jednog od najuglednijih listova u Srbiji, prinudeni smo da se oglasimo.

Gospodin Mijovic u svom pismu, po ko zna koji put obmanjuje javnost i našu kucu deklariše kao "trgovce tašnama i kancelarijskim materijalom". Podseticemo gospodina Mijovica da "IPS Media" poseduje najveci i najuspešniji lanac knjižara u Srbiji i Crnoj Gori, što i sam lako može da proveri ukoliko baci pogled na izveštaje o prodaji svojih knjiga. Ukoliko mu toliko smeta prateci asortiman u našim maloprodajnim objektima, znaci li to da je spreman da se odrekne profita koji ostvaruje prodajom plasticnih caša, tanjira i ostale papirne galanterije koji zauzimaju znacajno mesto u njegovom prihodu? Pošto se stalno poziva na svoje izdavacke poduhvate, prinudeni smo da mu skrenemo pažnju da je ovo bio konkurs za knjižare, a ne za izdavace, i da je izdavacka delatnost navedena samo kao jedna od prednosti. "IPS Media" izdavanjem velikog broja knjiga iz oblasti umetnosti, arhitekture i knjiga za decu ispunjava i taj uslov.

Delove njegovog pisma koji se odnose na sumnje u regularnost konkursa ne želimo ni da komentarišemo, pošto se takve tvrdnje, kada nisu potkrepljene dokazima, mogu okarakterisati samo kao najobicnije klevete.

Za nas je ovim pismom polemika završena.

Ivan Bevc,
IPS marketing menadžer