Arhiva

Moć mikrotalasa

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00

Spajanje akupunkture sa biofizikom, njenim pretvaranjem u mikrotalasnu rezonantnu terapiju, stvaraju se nevidljivi melemi.

Spoznavši pozitivne efekte ove metode lečenja, primarijus dr LJupka Stojanović, specijalista interne medicine i kardiologije, šef kardiologije u Gradskom zavodu za bolesti pluća u Beogradu, objavila je knjigu o novom načinu lečenja “LJudi su biokompjuteri”.

- Mikrotalasna rezonantna terapija (MRT), deluje efikasnije od farmakoloških preparata. Apsolutno je bezopasna, lako se primenjuje, a postiže značajne kliničke rezultate u preventivi i terapiji mnogih oboljenja: kardiovaskularnih, respiratornih, gastrointestinalnih, nefroloških... Takođe, kod stresa i mnogih psihosomatskih oboljenja. Terapeutska metoda je neinvazivna i vrlo komforna za pacijenta. Sa naučnog stanovišta pristupilo se kibernetski, sa polazištem da je organizam potpuno autonoman, i u neprekidnom procesu samolečenja. Ispostavlja se da su ljudska tela - biokompjuteri!

Knjiga, zapravo sublimirana monografija dr LJupke Stojanović, dobila je visoku ocenu recenzenata: akademik SANU prof. dr sci med. Antonije Škokljev, prof. dr Dejan Raković i mr Nikola Šobat.