Biznis klub Biznis Vesti

OTP banka - Keš krediti sa fiksnom kamatom: Regulišite neplanirane troškove na brz i jednostavan način

NIN | 28. mart 2024 | 09:00
OTP banka - Keš krediti sa fiksnom kamatom: Regulišite neplanirane troškove na brz i jednostavan način
NIN / Ustupljene fotografije

"Ne treba mi nikakav kredit, odlično upravljam svojim budžetom i planiram svoje troškove" rečenica je koja se čuje bezbroj puta. Možda ste je i sami izgovorili, ali šta radite kada iznenada "iskoči" neplanirani izdatak? Pokvario vam se šporet i dan kasnije bojler, ili je iskrsao lep povod za važan poklon bliskoj osobi? Kada je reč o većim izdacima, krediti su optimalno rešenje, a OTP banka nudi atraktivne keš kredite sa fiksnom kamatom.

Za one kojima je potreban novac da ostvare svoje želje, OTP banka je obezbedila mogućnost podizanja dinarskog keš kredita sa fiksnom kamatom bez troškova naknade za puštanje kredita do 30. juna 2024. godine. Iznos koji može da se podigne je od 50.000 do 3.000.000 dinara, a period otplate je od 13 do 71 mesec.

Takođe, korisnik može da uplati životno osiguranje ili osiguranje usled gubitka posla i na taj način u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti, obezbedi otplatu po kreditu.

Uz odabir dinarskog kredita za refinansiranje sa fiksnom kamatom, korisnici koji već imaju neko zaduženje, a potreban im je i dodatni keš, mogu refinansirati svoje obaveze i rešiti dodatne izdatke. Karakteristike i uslovi za otplatu ovog kredita su isti kao kod dinarskog keš kredita sa fiksnom kamatom: nema depozita, ni valutne klauzule, a rok za otplatu je od 13 do 71 mesec.

Refinansiranje kredita bez odlaska u staru banku

Svu komunikaciju s bankom čiji kredit klijent želi da refinansira OTP banka preuzima na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.

Za one koji racionalno sagledavaju nepredviđene i iznenadne troškove i za one koji rešavaju izazove, tu su keš krediti OTP banke.

Više na: www.otpbanka.rs