Magazin

Bajaga prekinuo govor i u programu uživo se obratio ljudima u publici: Molim vas da prestanete

Klix.ba | 18. april 2024 | 11:56
Bajaga prekinuo govor i u programu uživo se obratio ljudima u publici: Molim vas da prestanete
DRUŠTVENE MREŽE / Screenshot/RTS

Naime, u momentu kada je Momčilo Bajagić Bajaga hteo da se obrati okupljenima na promociji, određene osobe pravile su veliku buku pa im je u programu uživo održao mali kurs lepog ponašanja i kulture.

„Je l’ mogu da vas zamolim da prestanete da pričate ovde, evo blizu je napolju da se izađe da se popuši cigara, ili šta već. Nije da sad hoću baš atmosferu neku specijalnu, ali red je da se bar čujemo dobro. Inače, ja ne čujem baš najbolje, tako da ako ja čujem, onda znači da je buka baš velika“, poručio im je Bajaga.

Snimak je na društvenim mrežama odmah postao viralan, korisnici su pohvalili Bajagin gest.

Koncert zakazan za nedelju 21. aprila u MTS dvorani, biće replika nastupa iz 1984. godine, kada su prvi put pred publikom nastupili pod nazivom Bajaga i Instruktori.

NIN / Mitar Mitrović
NIN / Mitar Mitrović

Inače, ovaj Bajagin postupak dolazi nam nakon što je nedavno glumac Nenad Jezdić bio prinuđen na sličan postupak tokom predstave "Knjiga o Milutinu."

Glumac Nenad Jezdić se po završetku predstave "Kniga o Milutinu" obratio publici koja je došla da gleda izvođenje, ali ne da bi govorio o samom delu već o nedelima pojedinih gledalaca. Revoltiran ponašanjem izvesne gospođe iz publike prekinuo je poklon i sa bine se obratio čitavoj sali.

Primetno je da neadekvatno ponašanje pojedinaca u publici eskalira toliko da su i sami izvođači na ovaj način primorani da reaguju, a javnost pozitivno reaguje na ove postupke javnog "prevaspitavanja" žaleći što su oni uopšte potrebni.

Tagovi