Biznis klub Biznis Vesti

Otvorena je prva Assouline radnja u Beogradu

Assouline | 28. decembar 2023 | 17:18
Otvorena je prva Assouline radnja u Beogradu
PROMO / Assouline

Renomirana francuska izdavačka kuća i prvi luksuzni brend posvećen kulturi i lifestyle-u, Assouline, otvorio je prvu radnju u Beogradu, smeštenu na prestižnoj lokaciji, u Galeriji. Tim povodom kompanije Midori i Assouline pozivaju sve ljubitelje kulture i umetnosti da ih posete na ovoj prestižnoj lokaciji.

Assouline od svog osnivanja 1994. godine predano stvara jedinstvene knjige koje brižljivo kuriraju kulturno nasleđe iz celog sveta, kroz različite epohe. Njihov estetski izgled prelazi granice književnosti i podseća na prava umetnička dela. Uz kombinaciju spoljašnje estetike i literarne suštine, knjige iz Assouline-a savršen su aksesoar svakom životnom prostoru ili kućnoj biblioteci.

Svi ljubitelji knjiga, kolekcionari i poznavaoci umetnost, koje intrigiraju teme putovanja, mode, likovnih umetnosti, filma i dizajna, od sada imaju priliku da otkriju ekskluzivne naslove u Assouline radnji u Galeriji. Ove jedinstvene knjige omogućavaju čitaocima da putuju kroz mesta i vreme od Mikonosa do Marakeša, osnivanja Diora do palata Versaja, od obala Italije do avantura Džejms Bonda, i ateljea Endija Vorhola.

Nudeći širok spektar proizvoda, od knjiga visokokvalitetne produkcije, do luksuznih poklona i prefenjenih dodataka za biblioteku, Assouline teži da redefiniše koncept istančanog i brižljivo kuriranog životnog prostora.

Ova vrhunska dela, predstavljena na svečanom otvaranju 15. novembra u Galeriji, privukla su pažnju istaknutih domaćih predstavnika umetnosti, kulture i medija. Assouline i Midori s ponosom predstavljaju svoj prvi poduhvat u jugoistočnoj Evropi, radujući se pružanju otmenog iskustva ljubiteljima luksuza, umetnosti i knjiga na našim prostorima.

Povodom otvaranja prve Assouline radnje u Beogradu, kreativna direktorka koncepta Midori, Ivana Mrđa, izjavila je: ,,Ponosna sam na otvaranje prve radnje Assouline brenda u ovom delu Evrope i raduje me što su prepoznali potencijal našeg tržišta ’’, podsećajući sve pasionirane čitaoce da svoje naslove mogu nabaviti i online, na novom, oficijalnom sajtu midori.rs.

Tagovi