Biznis klub Lideri

Magna Pharmacia: Poslovanje na vrhunskom nivou

Magna Pharmacia | 28. decembar 2023 | 09:56
Magna Pharmacia: Poslovanje na vrhunskom nivou
PROMO / Magna Pharmacia

Više od trideset godina kompanija Magna Pharmacia posluje na tržištu Republike Srbije i utiče na unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite i poboljšanja zdravlja ljudi. U svemu što radimo vodimo se motom „Kvalitet života na prvom mestu“. Glavni cilj kompanije je da svojim angažmanom i stručnošću radi na zadovoljenju potreba krajnjih korisnika distribucijom lekova i medicinskih sredstava renomiranih svetskih proizvođača vrhunskog kvaliteta.

Profesionalnu uslugu i ozbiljnu saradnju garantujemo registrovanim proizvodima, domaćim i stranim sertifikatima proizvoda i usluga koje isporučujemo, brojnim obukama koje organizujemo.

U Magna Pharmacia negujemo svest o tome da se poslovanje i uspeh zasnivaju na poverenju koje krajnji korisnici imaju prema nama. Zahvaljujući poštovanju osnovnih vrednosti i promovisanju poslovnih osobina kao što su autentičnost, stalno učenje i unapređenje, briga za klijente, radimo kao jedan i unapređujemo se sa ciljem dostizanja maksimalnog poverenja klijenata i saradnika.

Kompaniju Magna Pharmacia odlikuje raznovrsnost i rad na stvaranju bezbedne i pozitivne radne atmosfere. Sa kime god da poslujemo poštujemo obećanja i radimo onako kako treba, a ne samo kako je lakše. 

Mi verujemo da je znanje u osnovi svakog napretka, tako da je naša pažnja uvek bila usmerena ka sticanju novih znanja iz oblasti kojima se bavimo. Kontinuirano učenje i investiranje u profesionalni razvoj naših zaposlenih i saradnika, predstavlja naše dugoročno opredeljenje.

Naša misija je da u celokupnom lancu snabdevanja pružimo maksimalan kvalitet proizvoda i usluga. Zato je naša strateška odluka da sarađujemo sa dobavljačima koji zadovoljavaju najstrože kriterijume. Ponosni smo što zdravstvenom sistemu isporučujemo medicinsku opremu najnovije generacije kakva je dostupna u najrazvijenijim zemljama. 

Proizvodi koje distribuiramo su ortopedski implantati, proktološki i urološki potrošni materijal, in vitro dijagnostika, krvni derivati, laparoskopska oprema, radioterapijska oprema, oprema za ultrazvučnu dijagnostiku i anesteziju, oprema za dijalizu kao i materijal za vaskularne i neurološke intervencije.

Projekti u kojima smo učestvovali su transformisali i osnažili lokalno zdravstvo. Kompetentna prisutnost u svakoj fazi procesa, koji vodi od ideje do puštanja u rad modernih zdravstvenih ustanova i tehnologija je sposobnost koja nas izdvaja na lokalnom, ali i regionalnom tržištu medicinske opreme.

Cilj koji pred sebe postavljamo je poslovanje na vrhunskom nivou, a verujemo da to možemo postići kroz izuzetnost u načinu na koji poslujemo, te kroz postupanje u skladu sa najvišim standardima korporativne i društvene odgovornosti. Planiramo i primenjujemo mere kontinuiteta poslovanja kako bismo se adekvatno nosili sa vanrednim situacijama ili prekidima. 

Kada se osvrnemo na proteklih trideset godina, zadovoljni smo putem koji smo prešli do jedne od najuspešnijih kompanija u našoj zemlji. Na tom putu, bili smo u prilici da puno toga saznamo i naučimo, razvijamo svoje kapacitete zajedno sa razvojem tržišta i konstantno doprinosimo poboljšanju uslova u kojim se leče pacijenti. Naše znanje i angažman, zalog su da ćemo i u narednom periodu nastaviti da radimo i da doprinosimo društvu na isti način.

Naša misija je da u celokupnom lancu snabdevanja pružimo maksimalan kvalitet proizvoda i usluga. Zato je naša strateška odluka da sarađujemo sa dobavljačima koji zadovoljavaju najstrože kriterijume

Magna Pharmacia