Arhiva

Zlatni petao

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00

Festival marketinških ostvarenja Zlatni petao održaće se od 4. do 10. septembra 2005. godine u hotelu INTER-CONTINENTAL. Time Beograd posle 13 godina ponovo dobija profesionalan festival posvećen marketingu i marketinškim ostvarenjima.

Zlatni petao treba da pokaže dokle se kod nas stiglo u vizuelnom i mentalnom smislu, kakvi su nam mediji, koliko naši privrednici misle o svojim potrošačima i kako ih procenjuju.

Festival će obuhvatati trodnevni seminar, takmičarski deo i izložbe radova, a brojni gosti, svetski stručnjaci za marketinška ostvarenja iz inostranstva biće svedoci izazova sa kojima se naše tržište susreće.

“Posebno je važno da se već na prvom Festivalu marketinških ostvarenja prijavi što više radova kako bismo pokazali da smo zrelo tržište i da po svetskim kriterijumima imamo mnogo toga kvalitetnog da prikažemo”, izjavio je Dejan Šapić, savetnik Festivala za odnose sa javnošću.

“Svoje radove oglašivači (firme, marketinške agencije i mediji) moći će da nominuju do 23. avgusta, i to čak u 105 mogućih kategorija. U obzir dolaze samo ostvarenja nastala tokom 2003. i 2004. godine na prostoru Srbije i Crne Gore.”