Arhiva

Akcija „Svim srcem“ stigla i do VMA

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00 >> 27. maj 2015 | 20:47
Akcija „Svim srcem“ stigla i do VMA


Novi video-laringoskop je još jedan novitet u VMA, kojim će se dodatno povećati stepen opremljenosti Klinike za anesteziologiju i intenzivnu terapiju. Novi uređaj će značajno unaprediti rad lekara anesteziologa i olakšati lečenje životno ugroženih pacijenata naglasio je pukovnik prof. dr Zoran Šegrt, zastupnik načelnika VMA.

Inače, VMA je 12. zdravstvena ustanova kojoj je Hemofarm fondacija donirala opremu ili medicinska sredstva u okviru nacionalne kampanje Svim srcem sa fokusom na zdravstvo.
U saradnji sa svim zdravstvenim institucijama Hemofarm fondacija se trudi da svaku ustanovu opremi upravo onim što nedostaje. Doniranjem opreme poboljšavamo kvalitet lečenja ali i pomažemo u poboljašnju uslova rada lekara. Činjenica da učestvujemo u nečem plemenitom motiviše nas za dalji rad rekla je Sanda Savić, članica UO Hemofarm fondacije i direktorka Korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Od oktobra prošle godine Hemofarm fondacija je donirala zdravstvenom sistemu Srbije opremu vrednu skoro 19 miliona dinara.